Nyttodjur och nyttoväxter


Nyttodjur och nyttoväxter i köksträdgården 

Kurs.nr 17-10   Söndagen den 23 april 15.00

Vill du ha en frisk, intressant och levande köksträdgård så skall du nog börja tänka på vilka nyttoväxter och nyttodjur som kan vara bra att ha och värma om.

Vilka nyttoväxter kan då vara bra att ha i köksträdgården? Ogräs exempelvis, är det något att spara på? Javisst, en del är till och med goda. Jag brukar lite skämtsamt säga "If you can't beat them, eat them!"

Nyttodjur vill vi också ha i vår köksträdgård.Vilka de är och framför allt, hur kan man värna om dessa tas upp i kursen nyttoväxter och nyttodjur.

Naturligtvis blir det en hel del om odling också. Det blir det alltid när man umgås med ett gäng odlingsglada köksträdgårdsmänniskor.

Kursen håll ute, så ta på lämpliga kläder. Kläder efter väder så att säga. I kursen ingår lättare smakrik förtäring samt kaffe.

Anmälan till kurserna görs via e-post. odlingskurser@gmail.com 

Skriv:

Kursnummer
Namn
Adress
Personnr/Org.nr

Fakturering sker elektroniskt om inte annat önskas. 
Pris: Inklusive lättare förtäring och kaffe 590:- inkl. moms/person och kurs om ej annat anges.

För enskild grupp, föreningar, skolor eller företag begär offert. Anmälan är bindande.

Välkomna/ Tyra


PRESENTKORT

Det går även att köpa ett presentkort och ge bort kursen i gåva. Beställ presentkort på e-post odlingskurser@gmail.com. Ange för vem kursen är samt kursnummer. Ange även fakturerings info om vem som skall betala kursen: namn, adress, person/org.nr. Presentkortet liksom fakturan skickas elektroniskt, om inte annat önskas.